Uitvaart Van der Waal (010-4803471)

Uitvaartverzorging Van der Waal

Uitvaart Rotterdam vanaf € 2.900,- (Bel 06-53179158 dag & nacht)

Begrafenis aan de Charloisse Lagedijk
Begrafenis aan de Charloisse Lagedijk

Welkom bij Van der Waal Uitvaartverzorging. Als u in de trieste omstandigheid verkeert dat een familielid of bekende is overleden, dan willen wij u daar vanzelfsprekend eerst mee condoleren en veel sterkte wensen. Bij deze lichten wij kort toe wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zorgen voor een waardige crematie of begrafenis, geheel naar de wensen van overledene zelf of de nabestaanden. Daarbij willen we u vooral de praktische zaken uit handen nemen.

 

Uw hoofd staat waarschijnlijk niet naar de vele praktische zaken die geregeld moeten worden. Hoewel wij u natuurlijk niet alles uit handen kunnen of willen nemen, begrijpen we dat goede begeleiding ook het verlichten van de lasten van de nabestaanden inhoudt. Zo kunt u uzelf zoveel mogelijk richten op het rouwproces.

Begrafenissen en crematies Rotterdam; sinds 1931

Onze persoonlijke zorg en begeleiding rond een begrafenis of crematie in Rotterdam en omstreken is er al sinds 1931. Wij zijn een écht Rotterdams bedrijf en verzorgen derhalve ook uitvaarten in Rotterdam, uitvaarten in Schiedam, uitvaarten in Spijkenisse en uitvaarten in Capelle aan den IJssel.

Ook verzorgen wij uitvaarten verder onder andere in Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Dordrecht, Hoogvliet, Delft, Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Hellevoetsluis, Maassluis, Hoeksche Waard, Moerdijk, Roosendaal enzovoort.

 

Op de foto (vanaf de bekende Charloisse Lagedijk) ziet u een begrafenis in Rotterdam. Kenmerkend zijn de koetsen die in die tijd gebruikelijk waren. De betreffende begrafenis werd verzorgd door de heer Arie van der Waal, opa van de huidige eigenaar Kees van der Waal.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Uitvaartverzorging Van der Waal bestaat al meer dan 85 jaar en is onafhankelijk van uitvaartverzekeraars. Ook zijn wij aangesloten bij Het Uitvaartgilde.

Adres

Ons huidige kantoor aan de Dorpsweg 152 c
Ons huidige kantoor aan de Dorpsweg 152 c

Dorpsweg 152 c
3083 LK Rotterdam
Tel. 06-53179158 of   010 - 480.34.71
(dag en nacht)


Noord Brabant/Hoeksche Waard:

 

Stadsedijk 42

4796 RG Oudemolen

Tel.: 06-53179158 dag en nacht


E.mail: waal@hetnet.nl