Uitvaartverzorging Rotterdam

Complete crematie/Begrafenis vanaf € 2.900,-

Het moeten regelen van een uitvaart is vrijwel altijd een droevige en emotionele gebeurtenis. Wij van Van der Waal Uitvaartverzorging Rotterdam vinden het daarom belangrijk om u goed te begeleiden in dat proces en u alle praktische zorgen uit handen te nemen. Zo kunt u zich focussen op de rouw en de specifieke wensen voor de uitvaart. Wij bieden alle soorten uitvaarten. Van klein, bescheiden en betaalbaar tot uitgebreid. Bovendien gaan wij zo ver mogelijk in het regelen van allerlei praktische zaken indien u daar prijs op stelt.

 

Uitvaartverzorging Van der Waal ondersteunt, begeleidt en adviseert u over alles wat er komt kijken bij een uitvaart. Neemt u gerust contact op met ons als u daar meer over wilt weten.

De praktische zaken omtrent een crematie/begrafenis;

Als u te maken heeft met een sterfgeval kunt u 24 per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Wij komen naar u toe om alles rustig door te nemen. U krijgt dan een goed beeld van de gang van zaken en kunt dan uiteraard ook al uw wensen kenbaar maken. Wij zullen u adviseren bij het maken van keuzes, zoals het wassen en aankleden van de overledene.

4-2

 

Een aantal van onze pakketten voor crematies :

  • Uitgebreide, complete  crematie/begrafenis voor € 4.250,-

Inbegrepen: rouwauto met chauffeur, eiken fineer kist of massief populier houten kist met katoenen bekleding, uitvaartleider, grafrechten algemeen graf tot € 1.000,- of gebruik crematorium 45 minuten aula en 45 minuten condoleren/koffiedrinken, gebruik rouwcentrum met rouwbezoek, bij een begrafenis 6 dragers, aangifte van overlijden, € 200,- koffie/thee/cake/koek, 50 rouwkaarten met porti en enveloppen, vervoer overledene naar het rouwcentrum, overledene verzorgen en kleden, condoleance-register, gebruik kapel begraafplaats, gebruik koffiekamer begraafplaats, aangifte van overlijden, overlijdens-akte

  • Nette basis crematie/begrafenis voor € 2.900,-

Inbegrepen: eiken-print-fineer kist met satijnen bekleding, vervoer  overledene naar het rouwcentrum, gebruik koeling rouwcentrum, grafrechten algemeen graf tot € 1.000,- gebruik crematorium aula/muziek/afscheid/foto’s/sprekers en gebruik koffiekamer, 4 dragers met rijdende baar bij een begrafenis, aangifte van overlijden, ovelijdens-akte, condoleance-boek, overledene verzorgen en kleden, basis asbestemming, online condoleren, gids na overlijden, eventueel verzending van de polissen, uitvaartleider.

 

4-11