UITVAART SPIJKENISSE VANAF € 3.500,-

Het is nooit prettig om te maken te krijgen met een overlijden en daaraan gekoppeld een uitvaart. Wij van Van der Waal Uitvaartverzorging vinden het daarom belangrijk om u goed te begeleiden in dat proces en u alle praktische zorgen uit handen te nemen. Zo kunt u zich focussen op de rouw en de specifieke wensen voor de uitvaart. Wij bieden alle soorten uitvaarten. Van klein, bescheiden en betaalbaar tot uitgebreid. Bovendien gaan wij zo ver mogelijk in het regelen van allerlei praktische zaken indien u daar prijs op stelt.

Uitvaartverzorging Van der Waal ondersteunt, begeleidt en adviseert u over alles wat er komt kijken bij een uitvaart. Neemt u gerust contact op met ons als u daar meer over wilt weten.

DE PRAKTISCHE ZAKEN OMTRENT EEN UITVAART SPIJKENISSE

Als u te maken heeft met een sterfgeval kunt u 24 per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Wij komen naar u toe om alles rustig door te nemen. U krijgt dan een goed beeld van de gang van zaken en kunt dan uiteraard ook al uw wensen kenbaar maken. Wij zullen u adviseren bij het maken van keuzes, zoals het wassen en aankleden van de overledene.

Een aantal van onze pakketten voor uitvaarten Spijkenisse:

  • Uitgebreide begrafenis voor € 6.900,-
  • Uitgebreide crematie voor € 5.200,-
  • Bescheiden begrafenis voor € 3.900,-
  • Bescheiden crematie voor € 3.500,-

Contactinformatie

Zoals gemeld zijn wij dag en nacht telefonisch bereikbaar. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

Tel.:  010 – 4803471
Mobiel: 06-53179158
E-mail: waal@hetnet.nl