Uitvaartverzorging van der Waal

Wij zijn een Rotterdams familiebedrijf. Van oorsprong uit Rotterdam. Al 3 generaties uitvaartverzorging Van der Waal. Arie Pleun van der Waal, Pleun Arie van der Waal en Kees van der Waal.

Bij ons: persoonlijke zorg rond het overlijden en bij de begrafenis en crematie. Wij bespreken de uitvaart bij u thuis of waar u wilt.

Wij nemen alle tijd om de uitvaart (ook vooraf mogelijk) met u te bespreken. U ontvangt altijd direct een kopie van het uitvaart-aanneem formulier met een duidelijke prijsopgave. Wij verzorgen ook het vervoer van de overledene naar het uitvaartcentrum (dag en nacht, ook in het weekend), het wassen/verzorgen en kleden van de overledene. Dit gebeurt door deskundig en ervaren personeel. Zowel mannelijk als vrouwelijk goed opgeleid vriendelijk personeel.

Ook is het mogelijk om de overledene thuis op te baren. Dit kan met koeling voor op zijn of haar eigen bed of met een kistkoeling voor in de uitvaartkist. Wij verzorgen ook de overlijdens-aangifte bij de gemeente, inclusief overlijdens-akte.

Ook verzorgen wij het drukken en verzenden van de rouwbrieven (diverse soorten kaarten mogelijk en eventueel ook met eigen foto/afbeelding). Bij de begrafenis of crematie begeleiden wij de plechtigheid/uitvaart. Overlijdens-polissen van alle maatschappijen kunnen wij voor u incasseren/verrekenen met de nota.

Na de uitvaart kunnen wij ook eventueel de bedankkaartjes verzenden.

Nu ook mogelijk een complete crematie bij crematorium Memoriam aan de Langenhorst 100 te Rotterdam-Zuid vanaf € 3.500,- Ook met 24 uurs familiekamer beschikbaar tegen meerprijs!

Hierbij een linkje van onze drukker voor rouwkaarten:

https://www.rouwpost.nl/

rouwkaart Rotterdam

linkje van onze kisten leverancier:

https://www.unigra.nl/

Linkje van onze rouwauto leverancier:

https://uitvaartvervoer.stravermobility.nl/