Uitvaartverzorging van der Waal

Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf sinds 1931. Van oorsprong uit Rotterdam-Zuid/Charlois. Al 3 generaties uitvaartverzorging Van der Waal. Arie van der Waal, Pleun Arie van der Waal en Kees van der Waal.

Bij ons: persoonlijke zorg rond het overlijden en bij de begrafenis en crematie. Wij bespreken de uitvaart bij u thuis of waar u wilt. Het is ook mogelijk bij ons, op afspraak.

Wij nemen alle tijd om de uitvaart (ook vooraf mogelijk) met u te bespreken. u ontvangt altijd een kopie van het uitvaart-aanneem formulier met een duidelijke prijsopgave. Wij verzorgen het vervoer van de overledene naar het rouwcentrum (dag en nacht, ook in het weekend), het verzorgen en kleden van de overledene.

Ook is het mogelijk om uw dierbare thuis op te baren. Dit kan met bed koeling of met een kistkoeling (in de uitvaartkist). Wij verzorgen de overlijdens-aangifte bij de gemeente.

Wij regelen ook het verzenden van de rouwbrieven (diverse soorten en eventueel met foto aanwezig). Bij de begrafenis of crematie begeleiden wij de plechtigheid/uitvaart. Overlijdens-polissen van alle maatschappijen kunnen wij voor u incasseren/verrekenen met de nota.

Na de uitvaart kunnen wij ook eventueel de bedankkaartjes verzenden.

Nu ook mogelijk een complete crematie bij crematorium Memoriam aan de Langenhorst 100 te Rotterdam-Zuid vanaf € 2.900,- Ook met 24 uurs familiekamer beschikbaar tegen meerprijs!

rouwkaart Rotterdam